Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladičká začínající zpěvačka Courtney Stodden (17), která stále ještě chodí do školy, byla ve čtvrtek v Santa Monice skutečně nepřehlédnutelná. Ruku v ruce s manželem Dougem Hutchinsonem kráčela ještě s její matkou a manažerkou v jedné osobě Kristou směrem k sídlu televize MTV. Manželé totiž usilují o to, aby se o jejich kontroverzním manželství začala točit reality show. A Courtney nejspíš dlouho přemýšlela, jak na producenty televize nejvíce zapůsobit...

Vsadila totiž na své nepřehlédnutelné tělesné přednosti a ve svém sexy modelu v kombinaci s černými latexovými kozačkami na vysokém podpatku připomínala luxusní pracovnici nočního podniku pro pány. Spoře oděná Courtney tak vypadala vedle svého „nabaleného“ manžela, který neopomněl ani na čepici, velice zvláštně.

Paní Stodden je zářným příkladem mladé ženy, která se snaží zviditelnit za každou cenu. V létě se ještě jako šestnáctiletá vdala za herce Douga Hutchinsona (51), nejvíce známého z filmu Zelená míle, čímž si zajistila značnou mediální publicitu. Spolu s Dougem pak ochotně poskytovala rozhovory pro televize i tisk.

Když zájem o její osobu opadal, na internet poslala fotku, kde pózuje v červených plavkách jako Pamela Anderson z Pobřežní hlídky. Pak se pro změnu nechala nafotit, jak jen v bikinách dovádí na pláži s manželem a před pár dny byla dočasně vyhozena z Facebooku kvůli pobuřujícím fotografiím na svém profilu.

Reklama

Další články

Načítám