Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká vicemiss z roku 2007 Lilian Sarah Fischerová (27) dokázala dokonale utajit svoji svatbu se spolužákem z herecké školy Adamem. Modelka je totiž vdaná již více než půl roku. Až nyní, kdy vyšlo najevo, že již není slečnou, ale mladou paní, přiznala, že se netradiční obřad uskutečnil v lese a zúčastnila se jej jen rodina a blízcí přátelé.

Lilian se provdala za spolužáka z Vyšší odborné školy herectví, kterou oba studují, po ani ne roční známosti. „Na svatbě byla jen naše rodina a nejbližší přátelé a jsem ráda, že o svatbě pomlčeli. Vzali jsme se v lese, je to náš styl, jsme oba takoví volnomyšlenkáři,“ prozradila deníku Blesk Fischerová.

Na důkaz lásky si navíc Adam nechal vytetovat na paži jméno své vyvolené. „Bylo to takové spontánní. On sám se rozhodl, že když už spolu budeme do konce života, tak i s tetováním,“ řekla Lilian, která se chce v budoucnu věnovat výhradně herectví, které je jí blízké již od mládí, kdy studovala taneční konzervatoř.

Související témata:
Spolužák

Reklama

Další články

Načítám