Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Mel B (43) stále řeší ošklivý rozvod se Stephenem Belafontem (43), ale našla si čas i na příjemnější zábavu. Se svým kadeřníkem a nejlepším kamarádem Garym Matadyanem se rochnila nahá v bazénu a peprné snímky následně sdílela na svém Instagramu.

Matadyan je podle všeho zpěvaččinou velkou oporou v těžkých chvílích. Odloučení od Belafonteho porotkyni soutěže America´s Got Talent prý zanechalo až po uši v dluzích. Pár na daních dlužil tolik, že je na její výplatu ze soutěže dokonce uvalena exekuce.

Pár se mimo jiné aktuálně soudí o to, jestli smí Belafonte vídat zpěvaččinu dceru Angel (11), kterou má s hercem Eddiem Murphym. Ta mu podle Belafonteho celou dobu říká tati, ale Mel to vehementně odmítá a nechce, aby její dceru vídal. Jelikož se pár opět na ničem nedokázal dohodnout, bylo slyšení odročeno na září. Kromě Angel má Mel B s Belafontem dceru Madison (6) a z prvního manželství s Jimmym Gulzarem dceru Phoenix (19).

Reklama

Další články

Načítám