Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka, která zvítězila ve čtvrté řadě soutěže American Idol, je údajně těhotná. Carrie Underwood (35) má se svým hokejistou očekávat rovnou dvojčata.

Americká média spekulují o tom, že se popová hvězda a její manžel Mike Fisher dočkají rovnou dvou dětí najednou. Isaiah, jehož Underwood porodila v roce 2015, by se měl radovat ze sestřiček. „O dítě se usilovně snažili pět měsíců. Carrie a Mike byli úspěšní, jejich rodinka se rozroste rovnou na pět členů,“ píše magazín In Touch.

Carrie, která v roce 2005 zvítězila v americké obdobě SuperStar, těhotenství nepotvrdila, ale zdroj z jejího okolí už dokonce vyzradil jména, která pro své holčičky vybrala. „Favoritkou je Rachel a také uvažují o Faith. Nakonec nejspíš použijí obě jména. Carrie chce, aby její holčičky žily jako v pohádce a už jim chystá pokojíček,“ dodal člověk, který vynesl informace ze zpěvaččina soukromí.

Zprávu je ale nutné brát s rezervou. O těhotenství Carrie se v USA spekulovalo už před půl rokem. Její nejnovější fotka navíc tomu, že by očekávala dvojčata, moc nenasvědčuje.

Reklama

Další články

Načítám