Hlavní obsah
Článek

Už pět let chodí zpěvák Petr Kutheil (42) s tanečnicí Markétou Šandovou. Dlouho jsme je neviděli společně, takže na akci pro děti z dětských domovů Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou, kde jsme se s ním potkali, byl samozřejmě jejich vztah tématem rozhovoru. A dozvěděli jsme se podivné věci.

Absenci Markéty vysvětlil Petr docela v pohodě. "Markéta má teď, díky bohu, hodně práce. Jsem moc rád, že se jí to hezky rozjelo. Byla v Koreji s muzikálem Mefisto. A teď je s rodinou ve Francii," řekl Super.cz. Proč ale nejel také? "Užívám si s kamarády mládenecký život, chodím na mejdany, připravuju desku a zkouším v Ostravě jeden rockový projekt," uvedl.

S Markétinou rodinou ovšem, jak vyplynulo z následujících slov, úplně v pohodě není. "My jsme se vlastně za těch pět let ještě pohromadě neviděli," přiznal. Stydí se snad Markéta za svého přítele? "Tak mě vidíte, celý potetovaný," smál se.

"Ale ne, oni jsou z Brna, v Praze jsme se tedy jednou s tátou viděli," líčil, jako by snad přítelkynina rodina žila na Čukotce a nespojovala je dálnice D1. "Ještě má tedy dvě sestry, se kterými jsme se neviděli, a ty podle mě pocit, že jsem vyvrhel, mají," dodal.

Možná by dojem napravilo, kdyby Markétu konečně požádal o ruku a došlo by i k rodinnému setkání. "Je mi třicet sedm, brzy mi bude čtyřicet a rád bych se k něčemu rozhoupal. Tak snad mi Markéta ještě ty tři roky dá," krčil rameny zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám