Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zkoušeli jste někdy rande naslepo? Jak tragicky to může dopadnout, se můžete podívat v novém videoklipu kapely Votomtoje, který byl natočený k písničce Máňa. V atraktivním pojetí najdeme opravdu všechno – tantrický orgasmus, kurz první pomoci, útěk před motorovou pilou nebo násilné vyhazování zákazníků z restaurace. V neotřelém videu nadějné hudební skupiny excelují známá jména jako Michaela Dolinová, Marie Pojkarová, Josef Melen nebo Tomáš Racek.

„Natáčení probíhalo hladce a všichni jsme si ho užívali. I já, který jsem do poslední chvíle netušil, že v klipu budu účinkovat jako jedna z hlavních postav,” zmínil zpěvák a baskytarista kapely Jiří Stružský.

Pro nově založenou skupinu Votomtoje jde o vůbec první videoklip a hned v něm se zpěváci Jiří Stružský a Zdeňka Posejpalová zhostili hlavních rolí. „Můžu říct, že takto vtipné natáčení jsem dlouho nezažila! Sešla se tak skvělá konstelace lidí, u které jsem cítila, že můžu popustit větší uzdu improvizaci a vyplatilo se! Díky tomu je videoklip ještě daleko vtipnější, než byl jen ve scénáři, který jsme s Jirkou Zídkem vymýšleli.“ uvádí režisérka Eva Toulová.

Reklama

Další články

Načítám