Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá moderátorka a reportérka Tereza Janatová je dvojnásobnou maminkou. Minulý čtvrtek porodila druhého potomka, syna Mikuláše. Otcem je její manžel, reportér televize Prima Václav Janata.

"Ten má ale velký nohy, prohlásil hned po porodu doktor. A dneska si tu počítám, co všechno ještě zdědil po manželovi. A je toho teda dost. Až si říkám, jestli je i můj," usmívá se bývalá moderátorka zpráv na barrandovské televizi.

"Mikuláš se narodil 26.7. v devět ráno. Váží 3480 gramů a měří 48 cm. Přirozený porod mi můj doktor nedoporučil, takže mám za sebou druhého císaře. Musím říct, že jsem se toho docela bála, protože rekonvalescenci po první sekci jsem měla šílenou," řekla Super.cz Tereza.

"Naštěstí mě rodil pan doktor Horák. Na sále byl skvělej a i pak další dny se staral, jestli mám vše, co potřebuju. Teď už jsme doma a a tak nějak si to užívám víc než poprvé. Přijdu si jako na drogách. Všechno růžový. Emilce byly nedávno teprve dva roky a je fakt suprová. Pořád malýho kontroluje, mě trochu buzeruje, ať ho krmím a chovám a nosí mu zodpovědně dudlíka," dodala moderátorka a blogerka.

Reklama

Další články

Načítám