Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Z dovolené se sice nevrátila v nejlepším rozpoložení, ale přesto si letní dny na jihu Francie užila. Moderátorka Eva Borská (42) se nečekaně dozvěděla, že končí na televizní obrazovce.

Rozhodnutí TV Barrandov o zrušení Našich zpráv Evu překvapilo. S diváky se rozloučí v pátek a poté ji už na obrazovce neuvidí.

„Moc mě mrzí, že Naše zprávy končí, protože mě s nimi pojil opravdu velký kus života. Ten jde ale dál a věřím, že vedení televize diváky novou formou zpravodajské relace, kterou chystá od září, nezklame. Víc se k dané situaci zatím nemohu vyjadřovat,“ sdělila moderátorka, která sbírala síly v Saint Tropez. Energii ale bude muset věnovat jiným aktivitám.

„Stejně jako většinu i mě, coby milovnici lodí, lákal místní přístav, ve kterém kotví superjachty, a promenáda je doslova přehlídkou módních trendů. Malebné uličky jsou plné zajímavých obchůdků, kavárniček i barů s úžasnou atmosférou. Před dvěma lety tady otevřeli muzeum připomínající slavný film Četník ze Saint Tropez a jeho pokračování,“ popsala Eva dovolenou v městě spjatém s filmy Louise de Funèse.

„Mnozí možná netuší, že film by nevznikl, kdyby tady neokradli scénáristu Richarda Balducciho. Tehdy šel krádež ohlásit na strážnici. Tu máme všichni v živé paměti a letos jsem před ní stála i já,“ dodala moderátorka, která se loučí se zpravodajstvím.

Reklama

Další články

Načítám