Hlavní obsah
Článek

Manželka herce Jiřího Krampola (85) Hana Krampolová (†59) loni skončila na psychiatrii, kam ji dovedlo pití alkoholu a pojídání prášků.

Po návratu z léčebny už je Krampolová dle svých slov v pořádku. O to víc všechny vyděsila, když se objevila vysmátá na fotce rovnou s osmi sklenicemi piva. S manželem se totiž ukázala na slavnostním otevření jednoho pivovaru.

Tolik piv naštěstí sama nevypila a s lahodným mokem pouze zapózovala, byť připustila, že sem tam si nějakou tu skleničku dá. „Decinka vína mi zle neudělá,“ řekla nedávno Super.cz zvesela Krampolová s tím, že na psychiatrii byla tehdy jen pět dní a v podstatě se jednalo jen o úlet.

Na dalším snímku už byla poslušně k vidění se sklenicí vody a její muž popíjel vzorně kávu. Sám Krampol ví, že manželku by před alkoholem stejně nikdy neměl šanci uhlídat.

„Uhlídat se nedá nikdo. Když bude někdo chtít pít, tak ho neuhlídáte. A ono, když je někdo čtyři roky zavřený v bytě a cpe se prášky proti bolesti a prášky na hojení a na spaní, tak musí zblbnout zákonitě," nechal se nedávno slyšet český hlas Belmonda. Tak snad Hanka pivečka měla opravdu jen na pózování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám