Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kdyby se smířila se svou vizáží, nemusela skončit tragicky. Velislava Grigorieva (40) ale měla ambice stát se ruskou Kim Kardashian (43) a zavítala na kliniku, kde ji doslova zmrzačili.

Větší pozadí měla Velislavě zajistit operace, během níž jí měl být odsátý tuk z břicha přesunut na sedací partie. Klinika v Jekatěrinburgu ale zvolila postup, který se neosvědčil. Rusce zbyly po zfušované operaci jen oči pro pláč.

„Když jsem se probudila, přes kůži na pozadí mi prosakovala tekutina. Polovinu zadku jsem měla fialovou, ale doktor říkal, že je vše v pořádku,“ zavzpomínala Velislava. Přestože se na její vizáži nic nezměnilo a trpěla obrovskými bolestmi, po pěti dnech byla z kliniky propuštěna. Lékař jí tehdy na zotavenou doporučil masáže a pobyt u moře.

O několik měsíců později vyhledala pomoc v Moskvě, kde personál kliniky pohled na její zadek šokoval. Kvůli infekci se na něm totiž vytvořila díra plná hnisu. Následovala náročná operace, při níž byla ženě odstraněna část tkáně. Následně došlo k sešití kůže, která vytvořila na zadku kapsu.

„Mám zničený život. Nemůžu se koupat, řídit auto ani chodit do práce. Nedokážu sedět, jen stát a ležet. Jsem naprosto bezmocná a zoufalá,“ tvrdí Velislava, která se s klinikou, kde jí zdeformovali zadek, soudí. Ani odškodné ale následky zpackané operace nenapraví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám