Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Tereza Budková (33) si užívá léto se svým partnerem, hokejovým brankářem Ondřejem Pavelcem. Hokejista má v létě zaslouženou dovolenou. Tereza přiznala, že zatím netuší, kde v příští sezóně skončí. Nové angažmá zatím jisté nemá, mezi nabídkami se rozhoduje.

Dovolenou zatím neměli, čeká je v srpnu. "Chtěla bych nějaké volno určitě vymyslet, proměnit v letní dovolenou jinde než doma," řekla Super.cz Tereza. V Čechách si prý neodpočine. "Jsem docela aktivní, až mi za to všichni nadávají. Doma pořád něco dělám, neodpočinu si, i když mám volno. Buď něco uklízím, nebo vařím, jdu do fitka...pořád něco. Potřebovala bych někam odjet a vypnout," vysvětluje.

Budková nepatří k modelkám, které si rády přispí. "Doma vstávám třeba v pět, dobrovolně. Partnerovi se to ze začátku moc nezdálo, ale už si na to zvyknul. Já ale vstanu, upeču třeba buchtu a zase si jdu lehnout," dodala na otevření nové italské restaurace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám