Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koupání, výlety, sportovní aktivity. Na to může Monika Marešová (49) během těchto prázdnin zapomenout. Bývalé manželce Leoše Mareše (47) se stala osudnou její záliba v jízdě na vodních lyžích, nešťastně se zranila a čeká ji operace.

„Bohužel mám hnuté kloubní pouzdro a mnohočetnou zlomeninu nártních kůstek,“ posteskla si blondýnka, která půjde ve čtvrtek pod kudlu.

„Nohu mi zdrátují a po šesti týdnech dráty vyndají. Takže se budu určitě minimálně dva měsíce pohybovat o berlích s nohou v sádře,” uvedla matka Leošových synů Matěje a Jakuba.

Jisté je, že letošní léto bude mít Monika zkažené. „Zatím vůbec nevím, jak dlouho bude trvat rekonvalescence,” krčí rameny Monika Marešová.

Monika se věnuje vodnímu lyžování od svých devíti let. V sedmnácti letech s u nás netradičním sportem přestala a vrátila se k němu před čtyřmi lety na dovolené v zahraničí. Rekreační aktivitu dovedla na profesionální úroveň a před dvěma lety dokonce vyhrála mistrovství České republiky.

Reklama

Další články

Načítám