Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká sportovní gymnastka a olympijská vítězka z roku 2012 (ve víceboji družstev) Jordyn Wieber odjela do Mexika relaxovat a zároveň oslavit své třiadvacáté narozeniny. Krásné pláže, čisté moře a barevné drinky s třešničkou si pod slunečníkem vychutnávala se svým přítelem, bývalým gymnastou Chrisem Brooksem (31). Zvolili Cancún, častý dovolenkový cíl turistů z celého světa.

Svá vypracovaná těla pár smočil jak v moři, tak v hotelovém bazénu. Tam, na jednom z vyfocených snímků, to vypadá, že Brooks jako by klečí před svou partnerkou, což okamžitě vedlo fanoušky k domněnce, že se pár na dovolené zasnoubil.

Což o to, chodí spolu rok a půl a vypadá to, že s tím nehodlají přestat, ale hotelový bazén, v němž nejsou sami, není zrovna ideální místo pro zásnuby. Sportovkyně také komentující fanoušky hned zchladila, když na sociální síť napsala: „100% na dovolené, 80% opálená, z 20 % spálená a z 0 % zasnoubená“. Fandové si tak budou muset ještě počkat.

Wieber zažívá poměrně náročný rok. V lednu uvedla, že byla jednou z 332 obětí pedofilního doktora Larryho Nassara, další měsíce musela vypovídat a odpovídat na citlivé a nepříjemné otázky. V květnu bylo oznámeno, že Nassarovy oběti obdrží od michiganské státní univerzity, kde měl doktor jedno z pracovišť, celkem 425 miliónů dolarů odškodnění. Lékař byl odsouzen k několika trestům vězení na desítky let.

Reklama

Další články

Načítám