Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Problémová herečka Lindsay Lohan (37) se ve středu ráno musela opět dostavit k soudu, kam byla předvolána. Přestože za velkého zájmu médií přišla oblečená jako dáma, od soudu nakonec odcházela s želízky na rukou a policistou za zády.

Ten také herečku dovedl do vazby, kde musela počkat do doby, než za ni rodina zaplatila kauci 100 tisíc dolarů (1,8 miliónu korun). Lohan byla potrestána za nepravidelné docházení na soudem nařízené kontroly a vyhýbání se veřejně prospěšným pracím, které měla provádět mimo jiné také v Ženském centru v Los Angeles mezi bezdomovkyněmi. V azylovém domě se sice několikrát ukázala a tamní ženy učila herectví, ale určených 360 hodin zdaleka neodpracovala.

Soudkyně s herečkou příliš slitování neměla. Nařídila jí absolvovat minimálně 16 hodin veřejně prospěšných prací v márnici, a to do dalšího soudního jednání naplánovaného na 2. listopadu. Poté se rozhodne, zda herečka půjde za mříže nebo se opět z trestu díky své obhájkyni Shawn Chapman Holley nějak dostane. Lindsay Lohan je souzena kvůli krádeži zlatého náhrdelníku v přepočtu za 44 tisíc korun.

Reklama

Další články

Načítám