Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec, skladatel a hudebník Václav Kopta (58) je dalším z řady slavných lidí, kteří přijali nabídku zasoutěžit si v českotelevizním tanečním klání StarDance. Rodině tím zprvu sice způsobil trochu rozpaky, ale zvědavost nakonec zvítězila. Tanečním krokům ho bude učit Jana Zelenková.

„Reakce mé rodiny byla jednoznačně rozporuplná. Samozřejmě přišly obavy z toho, jestli děti tatínka ještě vůbec na podzim uvidí, jestli tatínek přežije a jestli se ve zdraví vrátí. Pak začala převládat zvědavost, co to s tatínkem udělá. Jestli náhodou trochu nezhubne a jestli si nezlepší taneční dovednosti. Manželka samozřejmě také neskákala radostí dva metry do vzduchu. Ale já si myslím, že naše výkony s Janou ji přesvědčí, že to bylo správné rozhodnutí,“ popsal Václav první pocity a reakce rodiny.

Obecně prý není soutěživý typ, ale doufá, že se to s obutím tanečních bot změní: „Upřímně doufám, že mě to vyhecuje, a že nezklamu Janu třeba tím, že po prvním nezdaru začnu fňukat. Musím ji upozornit, že jsem ufňukaný mamánek, takže budu potřebovat pevnou ruku. Držím se toho, že jsme jako olivy - až když jsme drceni, tak z nás jde to nejlepší,“ smál se.

Jeho taneční partnerka Jana naopak dodala, že Kopta přišel „nabuzený a nahecovaný“. „Ale jelikož jsem veliký pedant, tak si myslím, že nám to půjde spolu dobře. Myslím také, že to bude sranda,“ předvídá tanečnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám