Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořádně perný měsíc má za sebou Michaela Gemrotová (38). Muzikálová zpěvačka totiž trnula doma strachem o svého partnera, který byl pracovně v Asii. „Teď jsem měla Sašu na měsíc v Japonsku. Dost jsem se tu o něj bála, protože v Japonsku v místě, kde byl, řádil tajfun a povodně,“ svěřila se Super.cz zpěvačka.

Její partner hraje na housle a koncertoval v místě se Symfonickým orchestrem Českého rozhlasu. „Naštěstí je už ale v pořádku doma,“ dodala Gemrotová, která má i během prázdnin práce nad hlavu. „Léto začalo, ale tedy musím říct, že pro mě to rozhodně není čas volna. S Marianem Vojtkem máme společné koncerty a nyní se s kolegy z Divadla Broadway připravujeme na muzikálové koncerty, se kterými se chystáme nejprve na konci července do Valtic a na konci srpna do Lednice, zkoušíme a všichni se na večery na zámcích moc těšíme,“ dodala zpěvačka.

Ve volném čase se rozhodně neválí doma. „Snažím se také přiložit ruku k dílu a pomáhat rodičům, kteří dokončují stavbu baráčku a je s tím opravdu hodně práce,“ pochlubila se Míša, která se Sašou plánuje vyrazit na dovolenou, kterou od ní dostal k narozeninám a je to stále překvapení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám