Hlavní obsah
Článek

Když delegace složená z tvůrců a herců na karlovarském festivalu uvedla komedii Mars, nebylo možné přehlédnout zakulacenou Halku Třešňákovou (46). I když jí táhne na padesátku, bude opět maminkou.

Film v Karlových Varech společně s nastávající maminkou uvedl i budoucí tatínek dítěte, které bude mít ty nejlepší předpoklady k tomu, aby se dalo na herectví. Halka Třešňáková jej totiž očekává se svým manželem Tomášem Jeřábkem (43). Herecký pár spolu tráví čas nejen v soukromí, ale také pracovně. Oba si zahráli v Marsu, který vstoupí do kin v říjnu, dokonce pár.

Tomáš je srandista za každou cenu. Na festivalu se před zraky publika líbal s kolegou, na což jeho žena briskně zareagovala podivem a grimasou. Nepochybujeme, že ve vtipu.

Halka Třešňáková se matkou poprvé stala v 18 letech, kdy přivedla na svět syna Alana. Pak si od mateřství dala pauzu a otěhotněla až jako zralá čtyřicátnice. Herečka ze seriálů Clona, Doktor Martin či Kancelář Blaník se za Tomáše Jeřábka provdala v roce 2015. V té době už za sebou měli jedenáctiletý vztah.

Reklama

Další články

Načítám