Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šťastný den v životě modelky Hailey Baldwin (27), smutný v životech miliónů fanynek Justina Biebera (30) po celém světě. Podle nejnovějších zpráv se totiž tento pár, který teprve nedávno znovu nalezl lásku, o víkendu zasnoubil.

Podle TMZ Justin poklekl během dovolené na Bahamách. Jen krátce na to obletěly svět fotografie páru, na kterých měla Hailey na prsteníčku obří diamant. Prsten vskutku vypadá jako zásnubní, nicméně ani jeden ze zamilované dvojice zásnuby zatím oficiálně nepotvrdil.

Modelčin otec, herec Stephen Baldwin, nicméně své dceři a jejímu údajnému snoubenci pogratuloval na Twitteru. „Vykouzlilo mi to úsměv na tváři. Bůh vyslyšel naše prosby a vstoupil do srdcí Justina a Hailey. Modleme se, ať je jeho vůle vyslyšena. Moc vás miluji,“ napsal herec na svůj účet, o něco později ale příspěvek smazal. Ups! Prozradil snad táta Baldwin něco, co neměl? Nebo to celé špatně pochopil?

Zprávy o zasnoubení páru se šíří jako lavina a jejich přátele to údajně nepřekvapilo. Justin a Hailey spolu randili už v roce 2015, kdy se rovněž spekulovalo o tom, že jsou zasnoubeni. V roce 2016 se rozešli a každý si šel svou cestou. Na podzim loňského roku se Justin krátce vrátil k Seleně Gomez, zatímco Baldwin randila se zpěvákem Shawnem Mendesem. Vrátili se k sobě teprve letos v červnu.

Reklama

Další články

Načítám