Hlavní obsah
Článek

Herečka Alena Mihulová (58) si z karlovarského filmového festivalu předloni odvezla cenu za nejlepší ženský herecký výkon ve filmu Domácí péče. A stále se sem ráda vrací, letos tady opět jeden film představuje. Jde o snímek Chvilky, který soutěží v sekci Na východ od západu.

"Jezdím sem moc ráda, mohu sem jezdit i se svojí dcerou, která už je dospělá, potkám tady spoustu kamarádů, které přes rok nevidím, a celá ta atmosféra je úžasná," míní herečka, která překvapila v bílé róbě s vlečkou od návrhářského dua Poner pošitou umělými skleněnými květinami, a to včetně vlečky.

V tom byl ovšem kámen úrazu. "Pořád mi na ni někdo šlape a myslím, že pár kamenů už odpadlo," přiznala Alena.

"Moje stálá návrhářka to letos nestíhala, takže jsem poprosila Ponerovi, kteří byli velmi milí a laskaví a navíc jsou velmi kreativní. Ta róba se mi moc líbí a zajímavé je, že vznikla vlastně na základě toho, že jsem k nim do salonu přišla v těchto brýlích, které jsem si pořídila pár dní předtím. Většinou nosím čočky, ale občas si od nich potřebuju odpočinout. Takže mi s nimi sladili šaty a vybrali i psaníčko," vyprávěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám