Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a hudebník Vlasta Horváth si mezi prací na novém CD odjel se svou rodinou odpočinout k moři na Tureckou riviéru. Dovolenou si užil s manželkou Markétou a holčičkami Lindou a Markétou, které rostou jako z vody. Starší už je školačka.

"Bylo tam krásně, holky si užily moře a koupání a já potřeboval trochu vypnout a snad i načerpat další inspiraci," řekl Super.cz Vlasta, který se po návratu chystá představit nový singl ke svému již čtvrtému cédéčku, které vyjde na podzim. "Pilotní singl Stále nevěřím se skvěle chytnul, už několik týdnů boduje v hitparádách, a dokonce má na svém kontě již dvanáct vítězství v řadě na rádiu Frekvenci 1," pochlubil se zpěvák.

A jaký tedy bude nový singl, ke kterému zároveň točí videoklip? O text i hudbu se opět postaral sám zpěvák, jak už je jeho zvykem, a ke spolupráci si tentokrát kromě britského hudebního producenta Grega Havera přizval ještě tuzemského producenta Romana Šandora, který u nás spolupracuje například s Leonou Machálkovou nebo Karlem Gottem. "Prozradím, že píseň ponese název Běž dál ke svým snům, a věřím, že touto svižnou a pozitivní písní navážu na předchozí úspěch", uzavřel Horváth.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám