Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Než aby ji nechával po problémech s kombinováním alkoholu a prášků, kdy skončila dokonce na psychiatrii, zavřenou doma, bere herec Jiří Krampol (85) manželku radši všude s sebou. A to i na otevíračku baru, kde si Hana Krampolová (†59) dopřála i červené víno. Prý nemá strach, že by zase zabředla do závislosti.

Už brzy osmdesátiletý Krampol se těší dobrému zdraví a má spoustu práce. Mimo jiné natáčí seriál Kameňák, ve kterém si v komparzu zahraje i Hanka a jejich pejsek. Herec vyráží s ní, aby nebyla doma sama. Tak to ostatně udělal i pokud jde o párty, kde jsme si povídali. "Myslel jsem, že v mém věku už budu někde v parku krmit ptáky a zatím k tomu nedošlo," usmíval se spokojeně, když kouřil šíšu, o kterou se dělil s manželkou. Oba si také dali vínečko.

A jak se cítí Hanka? "Já se nebojím jít do baru a něco si dát. Proč ne. Jsem v pohodě. Na té psychiatrii jsem byla jenom pět dní, byl to takový úlet. Ale docela brzy mě propustili. Mně se tam docela líbilo," svěřila. "A decinka vína mi zle neudělá, to je dobré na krevní oběh," dbá rad asi jiných lékařů, než se kterými se setkala v rámci léčení na psychiatrii. "Doktoři taky pijou a kouří, stejně jako pacienti," krčila rameny s tím, že se další hospitalizace nebojí.

"Já jsem starý člověk, víno potřebuju, je to mléko starců," doplnil Krampol, že lahvinku mívají i doma. Hanku ale prý nehlídá. "Uhlídat se nedá nikdo. Když bude někdo chtít pít, tak ho neuhlídáte. A ono když je někdo čtyři roky zavřený v bytě a cpe se práškami proti bolesti a práškami na hojení a na spaní, tak musí zblbnout zákonitě," omlouvá manželčiny excesy Krampol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám