Hlavní obsah
Článek

Populární herec Ladislav Frej už se těší na dovolenou. Představitel doktora Karla Sovy ze seriálu Nemocnice na kraji města se rád vzdá dovolené u moře a vyrazí s manželkou Gabrielou Mrkvicovou do českých lázní.

„Tak na letošní dovolenou se moc těším, prožiji ji v nádherném prostředí Velkých Losin a ještě udělám něco pro zdraví. Naordinoval jsem si totiž zdejší lázně, protože bych rád poléčil své bolavé kosti. A samozřejmě budu odpočívat a nechám se opečovávat,” svěřil se se svými plány na křtu básnické knihy s názvem Výkřik motýla kolegy herce Petra Batěka a ilustrátorky Evy Toulové.

Frej působí na svůj věk velmi čile, ale sám se přiznal, že budou mít v lázních co napravovat. „Celé tělo mě trápí. Celá levá půlka těla mi moc nefunguje. To ale ponechejte stranou, rád si odpočinu,” říká známý herec.

Freje čeká také práce na zahradě. „Mám tam jezírko a v něm čolky a žabku, ovšem sedřít se prací na ní nemíním. Já jsem zastáncem toho, že by se mělo nechat na přírodě, ať dělá, co umí, takže ji nám zarostlou a reguluji jí jen tak zlehka,“ s úsměvem vysvětlil Ladislav Frej.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám