Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Michal David (63) je sice již dlouhou dobu šťastně ženatý a nevěře se snaží zdaleka vyhýbat, to mu ale nebránilo v tom, aby na téma erotiky laškoval s třináctiletými školačkami. Slečny z nejúspěšnější české dívčí skupiny 5Angels se totiž od hitmakera dozvěděly o jeho zálibě v nahotě.

Naštěstí ale nešlo o lákání nezletilých slečen k žádné ze zakázaných činností. "Holky se mě při natáčení svého pořadu FB5 ptaly, jestli chodím spát v pyžamu nebo v trenkách. Tak jsem je musel zklamat a říct jim, že ani v jednom," naznačil Michal David, že usíná v oblečení "na Adama". Ten strávil s holkami a svým vnukem celé odpoledne. "Došlo i na polštářovou válku. Pak jsme málem s Michalem usnuly v jeho posteli, jak jsme byly vyčerpané," svěřila se nám Vendy.

Muzikant má k 5Angels víc než blízko. Připravují spolu na březen velký muzikál pro teenagery, s kterým objedou celou republiku. Michal k němu napsal hudbu, libreta a režie se ujala Mirjam Landa. Kromě toho skupina vyjíždí 27. 10. na Olmíci Párty Tour po dvaceti městech republiky. "Holky na turné budou zpívat nejen věci z nového cédéčka, které vychází příští týden, ale i své staré pecky. Je o ně čím dál větší zájem, dokonce chystají i vlastní televizní pořad," uvedl manažer jedné z nejžádanějších skupin dneška Michal Mertl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám