Hlavní obsah
Článek

Česká Miss World Natálie Kotková (30) se po Miss trápila kvůli silnému akné a problémům s pletí. Měla deprese a často se jí nechtělo mezi lidi. Nyní si užívá, že má zase pleť naprosto bez problémů. Zachránila ji devadesátiletá kosmetička Inka, která bohužel letos zemřela.

"Při Miss mi všechno začalo. Inka mi vysvětlovala, že to je stresové, z nedostatku spánku. Během roku to bylo šílený, vyjelo mi to, měla jsem akné, jizvy. Před rokem a půl jsem šla po doporučení známých k Ince na první proceduru a začalo se to zlepšovat," řekla Super.cz Natálie.

Promluvila i o depresích, které kvůli špatné pleti měla. "Nechtělo se mi chodit ven, byla jsem královna krásy a měla jsem jít na akci s Mount Everestem na obličeji. Strašný," vysvětluje. "Chodila jsem k profesionální make-up artistce, naučili mě to zakrývat. Nabídky jsem i odmítala. Přeci jenom nemůžu dělat reklamu na beauty věc. Ale o to víc to můžu dělat teď," dodala s úsměvem Natálka na znovuotevření kosmetického salónu, kde úřaduje Inky manžel, kterého vyhlášená kosmetička vše naučila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám