Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Glamour modelka Demi Rose Mawby (23) se ani nemusí snažit na sebe poutat pozornost. Díky své výrazně klenuté postavě se jí pohledů dostává všude, kam se hne. Zvlášť když se svlékne do bikin. Což je momentálně na Ibize, kde mají ona i její přítel, DJ Chris Martinez, kšefty.

Postava, která svým tvarem připomíná Kim Kardashian (když je ve formě, ne tu, která musela řešit ostudu s fotkami v bikinách), ji prý stojí dost péče i odříkání. „Snažím se udržovat ve formě, jak jen to jde. I když je s cestováním někdy těžké skloubit cvičení, snažím se o to,“ říká mladá modelka. „Každý, kdo mě zná, tvrdí, že se stravuji nejzdravěji ze všech lidí. Nejtučnější jídlo, které jsem kdy snědla, byly oříšky a burákové máslo,“ tvrdí.

„Moje postava nabírá velmi snadno. Mé tělo zareaguje na cokoli špatného, co sním. Znamená to třeba, že si nedopřeji žádné narozeninové dorty!“ uvedla Mawby měřící pouhých 157 centimetrů.

V bikinách dokazuje, že péče se jí vyplácí a vrací. Nejen v podobě nabídek na focení, ale také hladkou kůží bez známek celulitidy.

Víc než pózování však Demi proslavily fotky s raperem Tygou, který byl toho času spojován se sestrou Kim Kylie Jenner.

Reklama

Další články

Načítám