Hlavní obsah
Článek

Raperka Iggy Azalea (33) si nějakou dobu dala s muzikou pauzu. Ale vypadá to, že je zpátky v plné síle a Instagram vzala útokem. Sdílela fotky, na kterých má jenom ponožky a boty na podpatku. Iggy je známá svými plnými křivkami nebojí se je náležitě prodat.

@fashionnova

Příspěvek sdílený Iggy Azalea (@thenewclassic), Čen 12, 2018 v 2:22 PDT

Azalea zmizela z hudební scény před třemi lety s tím, že si potřebovala dát zdravotní pauzu. Byla mentálně nestabilní a měla problémy ovládat svůj vztek. Její management jí doporučil, aby se svěřila do rukou odborníků, a i když se Iggy nejprve této myšlence bránila, nakonec povolila a na dva týdny se odebrala do léčebného zařízení v Arizoně. Zdravotní pauza nakonec trvala o něco déle a Azalea nakonec vyměnila i management i nahrávací společnost, pod kterou hodlá nadále fungovat.

Nyní je zpátky a jenom kvete. A možná se blýská na lepší časy i na poli lásky. V dubnu byla viděna, jak se vodí za ruku na hudebním festivalu Coachella s raperem Tygou (28). Jestli jde o něco vážného, je zatím ve hvězdách, ale podle všeho spolu stále flirtují přes sociální sítě. Tyga byl předtím v dlouhodobém vztahu s Kylie Jenner (26), která ovšem byla o dost mladší. S Iggy si podle některých zdrojů rozumí víc. Přeci jenom jsou si věkově mnohem blíž než s Kylie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám