Hlavní obsah
Článek

Málokdo může říct, že ve svých 78 letech bude slavit s jedním z rodičů narozeniny. Zpěvačka Eva Pilarová (†80) je výjimkou. Její maminka Františka Bojanovská je stále vitální a za několik dnů oslaví 103. narozeniny.

„Maminka bude mít narozeniny 22. června, ale protože já ten den koncertuji v Mimoni ke dni města, tak jsme se domluvily, že to budeme slavit předem už 19. června. Takže zase budou velké dorty a dobrůtky,“ svěřila Super.cz zpěvačka s tím, že se na oslavu s celou rodinou moc těší. Na dlouhověkost recept doma prý nemají, podle zpěvačky v tom hrají velkou úlohu geny a také chuť do života, kterou u nich nikdo neztrácí.

Na křtu knížky 1968 očima 50 slavných osobností spisovatele Petra Macka také Pilarová přiznala, že její diář na letošní prázdniny už je plný aktivit. „Jako každé léto budu koncertovat s mojí kapelou, vždycky budu pár dnů na chaloupce a pár dnů v Praze, bydlím zrovna tam, odkud to mám blíž na určitý koncert, na něco vyjíždím z Prahy a na něco z chalupy,“ svěřila zpěvačka, která se rozhodně rekreovat k moři nepojede.

„Nejsem workoholik, ale já bych nepřežila dovolenou, abych jela někam k moři, tam sebou plácla a pak šla na oběd, já bych zešílela, musím prostě něco dělat,“ dodala Eva, která knihu, ve které na těžké časy roku 1968 zavzpomínala, pokřtila spolu s Josefem Zímou (91).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám