Hlavní obsah
Článek

Filmový festival v Karlových Varech se blíží a jeho návštěvníci se pomalu začínají na maraton večírků a společenských akcí připravovat. My jsme byli u toho, když si Kateřina Sokolová (34) připravovala outfity na nejvýznamnější filmový svátek roku.

„Přípravy jsou pro mě příjemné, protože stylista Filip Vaněk mi vždycky dobře poradí. Přitom si taky popovídáme. Vybral mi nádherné věci a už se moc těším,” říká nejkrásnější Češka roku 2007, pro kterou stylista vybral modely od návrhářek Victorie Beckham (49) a Vivienne Westwood.

Karlovarský festival byl modelčinou oblíbenou letní akcí. „Jezdila jsem tam za zábavou a pozdravit známé. Letos to má ale trošičku jiný podtext, protože můj nadační fond AutTalk bude zapojený do karlovarského dění a stane se partnerem oficiálního šampaňského.

Sokolovou čekají na festivalu pracovní aktivity, ale bude mít čas se i bavit. „Věřím, že uvidím nějaký film a vyrazím na večírek," říká.

Na karlovarském festivalu bude dělat Kateřině společnost její sestra, v létě nebude kráska zanedbávat ani svého partnera Pavla Kyllara, se kterým se chystá do Miami. „Mám ráda teplo, horko, sluníčko, tak se na to těším,” říká Kateřina Sokolová.

Reklama

Další články

Načítám