Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rose McGowan (44) byla obžalována z držení kokainu. Ten našli u ní v peněžence, kterou zapomněla v lednu 2017 v letadle do Washingtonu. Herečka, známá ze seriálu Čarodějky, stále trvá na tom, že jí drogy do kabelky někdo nastrčil, aby ji zničil.

McGowan byla jednou z hereček, které obvinily producenta Harveyho Weinsteina ze znásilnění. Producenta obvinila loni v říjnu ze znásilnění a sexuálního obtěžování řada hereček a brzy nato se spustila kampaň MeToo, ke které se připojily milióny žen po celém světě.

Weinstein měl McGowan znásilnit v roce 1997 na Sundance Film Festivalu a následně od něj obdržela 100 000 dolarů jako vyrovnání. Po několikanásobném obvinění ze znásilnění byl Weinstein minulý měsíc zatčen a kauce byla stanovena na jeden milión dolarů.

McGowan byla nyní propuštěna na kauci 5000 dolarů. Datum dalšího stání nebylo prozatím stanoveno, ale herečce hrozí až 10 let vězení, pokud bude shledána vinnou. Slavná feministka tvrdí, že jí peněženku ukradli během letu, když byla na toaletě. Podle jejího tvrzení do ní kokain nastrčili a nechali peněženku tak, aby byla nalezena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám