Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osm měsíců po narození dcerky Emilky se muzikálová zpěvačka Karolina Gudasová (31) provdala za hokejistu NHL Michala Neuvirtha (30). Menší civilní obřad proběhl ve vesničce Neštěmice nedaleko Ústí nad Labem. Před desátou hodinou dopolední se na místním obecním úřadě sešli pouze v devíti lidech. Hokejistovi sňatek odsvědčil kolega z hokejového klubu Philadelphia Flyers a bratr nevěsty Radko Gudas (27). Půvabné zpěvačce šla za svědka maminka.

Už za pár dní oba čeká další obřad. „Druhá svatba bude v Řecku na pláži. Ta už bude větší, letí nás včetně našich přátel celkem asi třicet,“ prozradila Super.cz Karolina, která na svatbu oblékla krémový kalhotový kostýmek. U slavnostního okamžiku nesměla chybět jejich dcerka Emilka, která byla celá v růžovém.

„Příjmení budu mít po svém manželovi,“ svěřila o víkendu Gudasová, která je nyní oficiálně paní Neuvirthovou. „Je skvělé, že jako rodina neseme společné příjmení,“ dodala zpěvačka, která po porodu naskočila zpět do muzikálu Mýdlový princ v Divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám