Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco v televizi každý týden běží bizarní rodinná reality show Štiky, která je dopředu předtočená a nejvíc slyšet je v ní příšerná Monika Štiková (51), její dcera Ornella (31) si užívá pohodičku s manželem Josefem Koktou (67).

Jak je známo, po natáčení show jsou vztahy mezi Monikou a Ornellou na bodu mrazu, ale dcera svérázné Moniky je šťastná jako blecha po boku svého muže a na rodinné peripetie raději vůbec nemyslí.

Manžel Pepa ji s radostí zvěčnil, jak o víkendu dováděla v bazénu. Ornella navíc sundala plavky a ukázala se nahoře bez. Byť intimní partie zakrývala vodní hladina, něco málo z jejích ňader bylo přeci jen vidět. „Opravdu už je léto, paráda,“ okomentoval snímek Kokta.

A Ornella ho samozřejmě ihned pochválila: „Muž mého srdce,“ tetelila se blahem. U Koktů zkrátka vládne idylka, která je na míle vzdálená od neustálého řevu linoucího se z úst její matky Moniky Štikové.

Reklama

Další články

Načítám