Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I mezi slavnými herečkami může panovat vřelé přátelství. Příkladem budiž „Monica z Přátel“ Courteney Cox. Ta má, jak známo, velmi blízký vztah s kolegyní z populárního seriálu Jennifer Aniston, jako i s další hollywoodskou hvězdou - Laurou Dern. Program nedělní noci se týkal Cox a druhé jmenované.

Dvojici, která ve vzájemném objetí a s ústy od ucha k uchu vykračovala ulicemi Malibu, doplnily ještě dcery obou hereček. V případě Cox šlo o Coco Arquette a Dern s sebou vzala Jayu Harper. Mimo jiné mají herečky společné to, že s otci svých dcer jsou rozvedené.

Co se pracovních záležitostí týče, tak zatímco Cox na roli, která by se popularitou vyrovnala (převážně) „devadesátkovým“ Přátelům, čeká, Dern se loni blýskla v enormně úspěšném seriálu Sedmilhářky, k němuž se již chystá pokračování. Diváci tak na ni mohou pamatovat nejen díky Modrému sametu či Jurskému parku.

Reklama

Další články

Načítám