Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro všechny bylo velkým překvapením, když Nikola Buranská (32) zrušila zásnuby se svým dlouholetým partnerem Filipem Novákem. Pak byla Česká Miss Earth 2014 chvíli spojovaná s hokejistou Jakubem Voráčkem a poté si dala pauzu. Po svém nedávném návratu z Indie je ale kráska opět zamilovaná.

„Jsem zadaná, to je ale asi tak všechno, co bych k tomu řekla, nechci to dál rozvíjet a veřejně se o tom bavit. Jsem ale spokojená. Mám vedle sebe skvělého partnera a doufám, že je to ten pravý,” svěřila se nám modelka na večírku v nedávno otevřeném pražském klubu v pražské Revoluční ulici.

Na základě předchozích špatných zkušeností nechtěla Nikol o své lásce příliš mluvit, neprozradila ani křestní jméno. „Zatím jsem takto spokojená, možná časem o něm budu mluvit víc,” říká Nikola Buranská, která zatím neplánuje svého kluka na nějaké společenské akci oficiálně představovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám