Hlavní obsah
Článek

Detektivní seriál V.I.P. vraždy je věrný svému názvu. Jeho další díl se nese v záři slavných osobností jako jsou Iva Kubelková (46) a zpěvák Václav Noid Bárta (43).

Ten si užil roli rapera, který je obviněn z vraždy. K jeho image patří kožich, zlato na krku a krásné ženy, kdekoli se objeví. Nepřipomíná vám někoho? Leoš Mareš (47) a Rytmus (47) by si Václava Noida Bártu neměli v dalším díle V.I.P. vražd rozhodně nechat ujít!

Václav Noid Bárta ztvárňuje ve své seriálové postavě rapera, který je obviněn z vraždy. Ke zlatu na krku, kožichu a kráskám si v rámci své role zapálil dokonce i doutník. A to už rok nekouří.

„Musím říct, že natáčení bylo moc příjemné. Cítil jsem se tu jako doma, protože hudba, natáčení videoklipů, mít kolem sebe štáb – to je můj denní chleba. Kostymérky mi připravily krásné řetězy a kožich, kterého jsem si v době natáčení seriálu užil dost, byl můj třetí. V tu dobu jsem totiž hrál i v muzikálu Madagaskar, kde jsem jako král Jelimán, a v dalším muzikálu Sestra v akci taky jeden leopardí kousek mám. Ještě chvíli a myslím, že ten čtvrtý kožich by mi snad i narostl,“ smál se Noid.

Ten si natáčení viditelně užíval. „Nejvíc mě bavily momenty, kdy mi na place připravili krásné americké auto, které bylo pro tu chvíli moje. Byl jsem jako král,“ rozplýval se Noid.

Reklama

Další články

Načítám