Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Nováčková (31) se rozhodla přichystat svému partnerovi, finskému fotbalistovi Timovi Sparvovi pořádné překvapení. Nečekaně se rozhodla vyrazit do Dánska, kde fotbalista kope finálový zápas o titul Mistra Dánska. Její partner o tom neměl ani tušení. Nováčková totiž měla v Praze ten den pracovní závazky.

"Když zjistíš, že ti končí práce dřív a tvůj kluk hraje druhý den životní zápas. Jedu ho překvapit," napsala na sociální síť Jitka s tím, že hledá někoho, kdo by jí dělal řidiče. Letenky už nebyly, a tak jediná možnost byla jet autem.

A Timovi překvapila pořádné překvapení. „Až do zápasu jsem si vypnula telefon. A pak jsem dojela a on málem umřel štěstím," dodala s tím, že tým FC Midtjylland, kde Tim hraje, vyhrál a získal vytoužený titul.

V autě strávila Jitka patnáct hodin. S Timem jen jedno odpoledne, stihla společnou večeři a pak zase hurá směr Čechy, protože druhý den v šest ráno už musela být na natáčení nedaleko Prahy. Tomu se říká romantika!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám