Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Převážnou část roku tráví syn Martina Dejdara (59) Matěj ve Spojených státech, kde se věnuje hokeji. Před nedávnem ale dorazil do Česka, aby splnil své studijní povinnosti a dodělal maturitu na českém gymnáziu. Herec si svého syna ale příliš neužije.

„Letos budou prázdniny pracovní. Naskočil jsem do Shakespearovských slavností, pak jsem začal zkoušet další divadelní projekt, Trhák začneme zkoušet o prázdninách. Takže po letech jsem zase naskočil do několika divadel,“ vypočítal své plány Martin Dejdar.

I přes nabitý program ale vyšetřil čas pro rodinnou dovolenou. „Na čtrnáct dní jedeme všichni pohromadě, z čehož mám radost. Matěj tam bude s námi a nebude k sobě nikoho mít a moc se na to těší, což je v tomhle věku dost ojedinělé,“ řekl herec.

Takže syn je momentálně nezadaný? „Nemá stálou přítelkyni, ale má určitě hodně kamarádek,“ usmíval se. Zda jde čistě o kamarádky, nebo nezávazné vztahy, však už nechal otevřené.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám