Hlavní obsah
Článek

Herec George Clooney (50) přišel konečně na oficiální společenskou událost s novým doprovodem. Přestože se o vztahu s bývalou zápasnicí ve wrestlingu Stacy Keibler (32) mluví již několik měsíců, sám Clooney se ke svému soukromí po rozchodu s Elisabettou Canalis odmítal vyjadřovat. Nyní se konečně atraktivní blondýnka dočkala, Clooney ji totiž vzal v rámci New York filmového festivalu na premiéru Clooneyho nového filmu The Descendants.

Přestože byla atraktivní blondýnka Stacy v podpatkách vyšší, než její partner, dvojice společně vypadala perfektně a zamilovaně. Vzájemně si často pohlédli do očí a po celou dobu se drželi kolem pasu. Bývalá zápasnice, která v současnosti pracuje jako modelka a začínající herečka na tuto událost zvolila černé dlouhé šaty s rozparkem a zajímavě řešeným střihem v oblasti dekoltu.

Clooney si tak nejspíš na bývalou přítelkyni Elisabettu Canalis, která nedávno soutěžila v tanečním pořadu Dancing With The Stars, už ani nevzpomene. Raději před pár dny se sympatickou Stacy oslavil v hotelu na pláži v Kalifornii její dvaatřicátiny. Možná, že největší radost jí však udělal právě v neděli, kdy ji poprvé vzal na společenskou událost jako svou partnerku.

Reklama

Další články

Načítám