Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Těšil se, že oslaví kulatiny s ženou svého srdce na báječné dovolené, místo toho ale zažil opravdová muka! Italský zpěvák žijící už více než dvacet let v Čechách Davide Mattioli se před pár dny vrátil z dovolené, kde se strachoval o zdraví své milované ženy Lenky. Ta skončila během dovolené se zdravotními problémy na soukromé klinice a chvíli to s ní nevypadalo vůbec dobře.

„Těšil jsem se, jak s Lenkou oslavím své padesátiny daleko od domova. Všechno bylo zpočátku jako pohádka. V noci se ovšem začala cítit špatně. Celou noc zvracela. Léky, které jsme jí ráno sehnali, nezabíraly. Stále zvracela, a ještě přišly devětatřicítky teploty, které nešly srazit, a zimnice. Nakonec Lenku odvezli na soukromou kliniku, kde dostala infuze a antibiotika. Musím se přiznat, že jsem o ni měl velký strach,“ svěřil Super.cz Davide.

Zpěvák, který svého času vystupoval s Ilonou Csákovou a Marcelou Holanovou, už je zpátky z dovolené. „Lenka ještě není úplně v pořádku, stále se léčí. Na tuhle dovolenou se budeme snažit rychle zapomenout,“ dodal táta brzy dvouletého syna Sebastiana.

Reklama

Další články

Načítám