Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

V Praze sice vlastní činžák, v létě však nejraději utíká však na svou chatu nedaleko slapské přehrady. Zpěvačka Marie Pojkarová (68), která se do povědomí veřejnosti zapsala před pár lety šíleným videoklipem Pejskové se koušou, měla s vysněným místem pro odpočinek velké patálie.

„Na pozemku, který se mi velmi líbil, se nenacházela voda. Sehnala jsem si vrtařskou firmu, která sehnala proutkaře. Ten ukázal na místo, kde je voda a začalo se zvesela vrtat. Firma slíbila, že maximálně v padesáti metrech bude voda. Ta se nenašla ani ve sto metrech, a tak se pokračovalo dál. Teprve v hloubce dvě stě metrů mistr vrtu prohlásil, že voda začíná prosakovat. Dnes mám sice parádní studnu, ale celá tahle sranda mě stála skoro milión,“ prohlašuje se smíchem zpěvačka.

„Mám takový pocit, že mám nejhlubší a nejdražší studnu ve střední Evropě,“ směje se Marie, která právě vydává novinkové album Vzpomínky. To je plné světových a českých hitů.

Při výběru písniček se totiž Marie nestyděla sáhnout po opravdových peckách. Posuďte sami. Na její nové desce najdete v českých verzích například hity Amy Winehouse, Annie Lennox, Robbieho Williamse nebo Lisy Stansfield. A smělá zpěvačka šla ještě dál. Šáhla i do repertoáru Marty Kubišové nebo Ilony Csákové. Máme se těšit, nebo bát?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám