Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože je herečka Tereza Vítů (25), známá ze seriálu Ulice či z Městských divadel pražských, v pokročilém stádiu těhotenství, věnuje se stále práci. A nejen té. Rozhodla se také zúčastnit dobročinného bazaru v centru Prahy, který každý rok pořádá nezisková organizace Letní dům.

Mladá herečka do bazaru nejen věnovala kousky ze svého šatníku, vrhla se i do servírování polévky a prozradila, že plánuje začít lidem více pomáhat. „Chci se v budoucnosti věnovat domácímu násilí a prevenci,“ svěřila Vítů, kterou tato tématika v poslední době velmi trápí. „Mám ve svém okolí někoho známého a vlastně mě to dost zasahuje a štve,“ svěřila smutně herečka.

S tímto problémem se prý potýká její blízká kamarádka, a proto se rozhodla Tereza dát do boje proti domácímu násilí. „Mám pocit, že se o tom málo mluví a spousta žen ani neví, že to, co prožívají, je domácí násilí a nemůžou se proti tomu bránit,“ dodala odhodlaně Vítů.

Reklama

Další články

Načítám