Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě nedávno by si jen málokdo všiml, že je Michaela Tomešová (32) podruhé těhotná. Sama nám svěřila, že při druhém těhotenství jí narostl spíš zadeček než bříško. V sedmém měsíci už se ale bříško začalo konečně objevovat, což Míša předvedla v jeden den hned dvakrát.

Mladá herečka rozhodně neodpočívá doma a nestará se jenom o syna Kristiána. Pochopitelně mu věnuje dost pozornosti, a hlavně se ho snaží naučit chodit na nočník, aby neměla starosti se dvojími plenami. "Už se to docela daří a věřím, že v létě, než se druhé dítě narodí, to dotáhneme," svěřila nám.

Míša přišla podpořit svého manžela Romana Tomeše na křest jeho videoklipu k písni z muzikálu Poe Nesmrtelný, pak si odskočila do Národního divadla, kde stále hraje černou vílu v představení Sen čarovné noci, kde účinkovala téměř až do prvního porodu a pak hned po šestinedělí.

A pak ještě stihla druhou půlku komedie Veletoč v domovském divadle Kalich, kde se opět sešla s manželem. "Cítím se dobře, tak v tom nevidím problém. Jen to, kolik už jsem přibrala, vám neřeknu, protože jsem vyhodila váhu," smála se Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám