Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kelly Osbourne (26) dodnes nedokáže zapomenout, jak ji před lety zpěvačka Christina Aguilera (43) kritizovala kvůli její oplácané postavě. Teď, když se jejich proporce téměř vyměnily, je Kelly pořádně na koni a svými výrazy ostrými jako břitva se nebojí Aguileru jízlivě počastovat. Před více než dvěma měsíci ji nazvala tlustou mrchou a děvkou a tentokrát  v televizi při pohledu na její fotografii pronesla, že sama nikdy nebyla tak tlustá jako ona.

Terčem kritiky byly snímky ze vzpomínkového koncertu pro Michaela Jacksona z minulého víkendu. Aguilera na něm vystoupila v síťovaných punčochách, černém body a třpytivém krátkém sáčku. Kyprá postava zpěvačky v takto odvážném modelu byla pro Kelly jasná příležitost k útoku, a tak si pustila na televizi E! v pořadu Fashion Police Friday pusu na špacír.

Host pořadu George Kotsiopoulous se snažil zpěvačku bránit a uvedl, že má Christina zřejmě i přes špatnou volbu oblečení velikost 2 - 4 (cca 34). Kelly na to ihned odvětila: „Věř mi, takovou velikost mám já, tohle rozhodně není 2 - 4,“ a pokračovala: „Nazývala mě tlustou několik let a já přitom nikdy nebyla takhle tlustá!“

Reklama

Další články

Načítám