Hlavní obsah
Článek

Útokům Moniky Štikové (45) se v posledních dnech neubránila nejen Ornella Koktová (25), na kterou vytáhla její máma milenecký vztah s tenistou Radkem Štěpánkem, ale také její zeť Josef Kokta (67). Ten podle akurátní blondýnky měl nevybíravým způsobem zbít svého syna během narozeninové oslavy. „Pepa tam třískl Quentina tak, že ho srazil na zem a řval na něj: Ty kriple, půjdeš do diagnosťáku,“ prohlásila ve studiu Blesku Monika.

Josef Kokta je z celého jejího výstupu nyní v šoku. „Vše, co vypouští do médií, je šílený a jsem z toho znechucený. Nebavím se s ní a odmítám to, není normální, co teď dělá. Ornelle jsem říkal, že nemá do toho společného rozhovoru s ní ani chodit a ať se snaží být v klidu,“ svěřil Pepa s tím, že svého syna miluje a vadí mu lži, které jeho tchyně vypouští.

„To, že dostane na prdel jako každý malý kluk, když zlobí, je normální. Rozhodně ho nebiju. Quentina miluju jako všechny svoje děti. Mám jich pět a ke všem jsem se vždy choval hezky, nestojím o to, aby ze mě dělala kripla, který ubližuje dětem,“ řekl naštvaně Pepa s tím, že by si měla jeho běsnící tchyně vyhledat lékařskou pomoc.

„Je mi z toho zle. Ještě, že nežije moje máma a můj táta. Stačila mi ta estráda před šesti lety a teď se to opakuje. Mělo by se jí pomoct, protože tohle už je o zdraví. S takovým člověkem, jako je Monika, jsem se opravdu nikdy nesetkal. Je posedlá touhou se zviditelnit. Říká do médií lživé informace a věci, které jsou soukromé a důvěrné, tohle není normální,“ dodal Kokta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám