Hlavní obsah
Článek

Uma Thurman (53) má celkem tři děti. Dvacetiletá dcera Maya se rovněž věnuje herectví a také modelingu, k němuž má blízko i šestnáctiletý Levon. A u šestileté Luny je ještě brzy na nějaké odhady ohledně budoucího povolání. Zvlášť když jejím otcem není herec jako v předchozích dvou případech - Ethan Hawke -, nýbrž finančník Arpad Busson. Bohémské a umělecké geny tak svedou boj s exaktní vědou.

Uma má v poslední době napilno. Objíždí premiéry svého nového filmu The Con Is On a do toho další společenské povinnosti. Zvolit na některou z nich jako doprovod některého z nejbližších se tak zdá být vhodným spojením příjemného s užitečným.

O doprovod na páteční módní show značky Prada v New Yorku poprosila svého syna Levona Roana Thurmana-Hawkeho, jak zní celé jeho jméno, a ten rád přijal. Díky slavné matce se dočkal nejlepšího místa a také seznámení se zajímavými lidmi, například bývalou modelkou a kreativní ředitelkou Vogue Grace Coddington. A to se mladému pohlednému muži, třeba s modelingovými ambicemi, může jednou hodit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám