Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Marešová (49) nemá po jarní operaci menisku v pořádku koleno. "Kulhám ještě víc než před operací a budu muset za čtrnáct dní na další. V koleni mi vyrostlo něco, co ta rozhodně nemá být," svěřila s obavami Super.cz.

Navíc ji trápí, že se nemůže pořádně hýbat, natož sportovat. "Chodila jsem dva měsíce na rehabilitace, ale to je něco jiného. Jediný pohyb, který mám, je kolem dětí," připustila s tím, že cítí, že pořádně přibrala.

"Mám nahoře pět kilo, hlavně v partiích, kde přibírají ženy nejdřív. Takže břicho, zadek a stehna. Už jsem omezila jídlo, hlavně večer, kdy mne honila mlsná. Odstranila jsem z domova všechny sladkosti, které mi chutnají. Ty, co jsou pro kluky, naštěstí ráda nemám," přiznala.

Monika doufá, že po druhé operaci už bude vše v pořádku. "Domluvila jsem se s jednou z maminek ze školky, že budeme aspoň dvakrát týdně chodit cvičit spolu. Samotnou mne to nebaví. Proto taky neuvažuji o tom, že v novém domě, kam se snad do prosince nastěhujeme, budu mít posilovnu. Stejně bych tam nic nedělala," říká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám