Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stříbrná SuperStar Gabriela Gunčíková (30) v noci z pátka na sobotu vypadla v šestém kole ze slovenské taneční horečky Let´s Dance. Své vypracované tělo tancem hned druhý den předvedla na finále Miss Hasička 2011, kde zpívala.

A oblékla si pro své vystoupení pořádně odvážné modely. V prvních šatičkách se ukázala bez podrpsenky, v overalu zase bez kalhotek.

"Děkuji mému tanečnímu partnerovi Peťoovi Modrovskému za pevné tělo. Teď budu ale muset kvůli němu začít chodit do posilovny, aby se to zase nevrátilo do původní podoby," prozradila Super.cz s úsměvem Gunčíková.

Muži v sále na Miss Hasička mlsně koukali, ženy tiše záviděly. Krásná Gunčíková má dokonalé křivky. A může si dovolit odvážné modely. V overalu ukázala vypracovaná stehna i sexy zadeček. "Hodně jsem se zpevnila a mám svaly, o kterých jsem ani netušila, že existují," směje se zpěvačka.

"Tanec mi bude určitě chybět, ale přiznám se, že už jsem trošku nestíhala. Koncerty, do toho začínám nahrávat první album. Je toho hodně," dodala Gunčíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám