Hlavní obsah
Článek

Fanoušci seriálu Ulice jsou jako na trní. Nova totiž oznámila, že jednu z výrazných postav seriálu čeká smrt. A zveřejnila i pětici postav, kterým hrozí konec. Má to být Vlasta Pešek (Rudolf Hrušínský), Amálie Pešková (Dana Syslová), Adriana Bláhová (Šárka Vaculíková), Robert Bláha (Vuk Čelebić) nebo Evžen Šmýd (Martin Finger).

Televizní diváci nejčastěji tipují Roberta Bláhu, v mnoha případech to podvodníkovi a záletníkovi, zkrátka negativní postavě, i přejí.

O koho naopak přijít nechtějí, jsou Vlasta a Amálie Peškovi. Jejich možný odchod by prý byl pro mnohé fanoušky důvodem přestat seriál sledovat. Hlavně Hrušínského chtějí vídat dál.

„No ty vo*e, jestli to bude Pešek, tak vypínám navěky tv“, „Pokud nechají umřít Peška nebo Amálku, tak se přestávám dívat na Ulici“, „Bez pana Peška by to nebyla Ulice už vůbec. Byl tam od začátku, tak proč by měl odejít zrovna on?“ nebo „Myslím, že to bude Pešek... To už nebude Ulice... Pak přestávám koukat... To už nebude ono...“ zní některé z komentářů na sociální síti.

Troufne si Nova „odepsat“ tak oblíbenou postavu?

Kdo podle vás v Ulici zemře?
Vlasta Pešek (Rudolf Hrušínský)
7,4 %
Amálie Pešková (Dana Syslová)
2 %
Adriana Bláhová (Šárka Vaculíková)
5,6 %
Robert Bláha (Vuk Čelebić)
49,9 %
Evžen Šmýd (Martin Finger)
3,2 %
Seriál nesleduji
31,9 %
Celkem hlasovalo 2781 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám