Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celý hudební svět v pátek zasáhla zpráva o nečekané smrti slavného Švéda Tima Berglinga, který byl celosvětově známý jako DJ Avicii a spolupracoval s celou řadou hvězd hudebního nebe.

Jeho život vyhasl v pouhých osmadvaceti letech a ihned se vyrojily spekulace o příčinách smrti. Je všeobecně známo, že DJ trpěl zánětem slinivky břišní, podstoupil operaci žlučníku a slepého střeva.

V minulosti měl problémy s nadměrným pitím alkoholu, což mu rozhodně nepřidalo. Podle jednoho z nejznámějších českých dýdžejů Michaela Buriana, který měl tu čest slavného kolegu potkat, byl Avicii skromný introvert, který měl paradoxně problém s vystupováním před velkým davem.

Strach prý řešil pitím alkoholu. Za jeho skonem prý ale zřejmě stojí nemoc. „Bohužel byl nemocný, proto před zhruba dvěma lety přestal koncertovat. Je to nepodložená informace, ale tuším asi, že ta nemoc bude stát za tou smrtí,“ řekl webu Irozhlas.cz Burian s tím, že DJ trpěl již zmíněným chronickým zánětem slinivky. Na ten by ale v žádném případě neměl pít alkohol.

DJ Avicii spolupracoval během své úspěšné kariéry například s Ritou Orou, Madonnou či skupinou Coldplay. Mezi jeho největší hity patří skladby Wake Me Up!, The Day nebo You Make Me

Reklama

Další články

Načítám