Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Datum 7. února si bude Viktor Dyk (49) navždy pamatovat. V tento den se totiž herec podruhé narodil. Následkem nešťastného pádu totiž skončil s roztrženou hlavou, pěti zlomenými žebry, naštípnutým sedmým krčním obratlem a nadvakrát zlomenou nohou. Vše naštěstí přežil a podařilo se mu uzdravit.

„Teď vím, že jsem unikl smrti, a sedmý únor je pro mě druhé datum pro oslavu narozenin,” prohlásil v rozhovoru pro Blesk Dyk, který doma přepadl přes nízké zábradlí o patro níž a po pádu se probudil až na JIP. Po nehodě se lékaři obávali, že došlo k poškození mozku. To se naštěstí nepotvrdilo, a i po ztrátě paměti si Viktor pamatuje náročné texty.

„Po probuzení jsem si uvědomil, že nic není důležitější než zdraví, a od základů přehodnotil svůj život. Pořád jsem se za něčím honil, vše jsem chtěl dělat na dvě stě procent a kašlal na sebe i okolí. Přetažení a únava se mi staly osudným,” uvedl v otevřeném rozhovoru bývalý manžel herečky Ivany Jirešové (47).

Viktor Dyk se po dvou měsíc vrátil zázračně rychle do pracovního procesu a už odehrál představení Proces v divadle RockOpera, kam pozval všechny, kteří se o něj starali, včetně lékařů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám