Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Vítů, známá ze seriálu Ulice či z Městských divadel pražských, dříve pak z českobudějovického Jihočeského divadla, čeká s přítelem, muzikantem Janem Alešem, své první dítě. Super.cz prozradila, jak těhotenství prožívá a také to, že pod srdcem nosí chlapečka.

Tereze je pětadvacet let, nepřipadá si v době, kdy mnohé ženy odsouvají mateřství na pozdější dobu, na tuto roli mladá? „Nemám ten pocit. Naopak si myslím, že doba, kdy všichni odkládali mateřství, už pomalu ustupuje, a čím dál víc mladých žen kolem mě má rodiny už teď, nebo je plánují,“ míní.

Těhotenství prožívá standardně. „Jsem víc unavená a musím na sebe dávat trochu pozor, co se týče pracovního tempa, ale to je asi úplně klasický stav. A co se týče psychiky, je to prostě „jiné“. Cítím radost, obavy, něhu, a ještě mnohem více různých pocitů, které přicházejí jako na kolotoči,“ svěřila a prozradila, že čeká kluka. „Už nějakou dobu jsme o něm i jako o klukovi mluvili, takže jsme to možná asi nějak uhádli,“ vyprávěla s tím, že jméno zatím vybrané nemají, ale „na to je zatím čas“.

Svému synovi by Vítů, sama ze čtyř dětí, chtěla výchovou vštípit hlavně smysl pro zodpovědnost a také pokoru. „Když si vezmu svoji mamku, tak ta nás všechny čtyři dokázala vychovat s minimem finančních prostředků, ale zato s obrovskou láskou. Neskutečně si jí za to vážím. Chtěla bych, abychom vychovali rovného chlapa, který bude vědět, co je zodpovědnost, a bude na světě rád,“ doufá Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám